Formulations of rancid and winey-vinegary artificial olfactory reference materials (AORMs) for virgin olive oil sensory evaluation

Aparicio-Ruiz, R. ; Barbieri, S. ; Toschi, T. G.; García-González, D. L.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 9
Número: 12
Número de artículo: 1870
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus122-01-2022
wos222-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 4.350

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE37/143Q2T1D3

Año:

2020

CiteScore:

3.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/23Q1T1D1
Health (social science)84/293Q2T1D3
Plant Science141/445Q2T1D4
Food Science125/310Q2T2D5
Microbiology100/150Q3T2D7

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.774

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science73/308Q1T1D3
Health (social science)69/285Q1T1D3
Health Professions (miscellaneous)9/35Q1T1D3
Plant Science109/459Q1T1D3
Microbiology87/150Q3T2D6
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Agencia Código de Proyecto
Horizon 2020 European Research project OLEUM "Advanced solutions for assuring the authenticity and quality of olive oil at a global scale" from the European Commission within the Horizon 2020 Framework Programme (2014-2020)635690
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Aparicio-Ruiz, R. 
2Barbieri, S. 
3Toschi, T. G.
4García-González, D. L.