Development and content validation of a NOC-based instrument for measuring dietary knowledge in patients with diabetes: CoNOCidiet-Diabetes

Pedro Ruymán Brito-Brito ; Ángel Martín-García; Cristina Oter-Quintana; Olga Paloma-Castro; José Manuel Romero-Sánchez

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 31
Número: 1
Páginas: 59 - 73
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus614-05-2022
wos614-05-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 1.222

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 1.222

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
NURSINGSCIE99/124Q4T3D8
NURSINGSSCI97/122Q4T3D8

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 0,840

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
NURSING72/181Q2T2D460,50

Año:

2020

CiteScore:

2.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Research and Theory3/12Q1T1D3
Fundamentals and Skills4/12Q2T1D4

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.545

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Fundamentals and Skills5/16Q2T1D4
Research and Theory4/12Q2T1D4
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness: the Carlos III Institute of Health; the Health Research Fund (FIS) PI13/01569; and the European Regional Development Fund (ERDF).-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Pedro Ruymán Brito-Brito 
2Ángel Martín-García
3Cristina Oter-Quintana
4Olga Paloma-Castro
5José Manuel Romero-Sánchez