Physicochemical composition, antioxidant status, fatty acid profile, and volatile compounds of milk and fresh and ripened ewes' cheese from a sustainable part-time grazing system

Gutiérrez-Peña, R.; Avilés, C.; Galán-Soldevilla, H.; Polvillo, O.; Ruiz Pérez-Cacho, P.; Guzmán, J. L.; Horcada, A.; Delgado-Pertiñez, M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 10
Número: 1
Número de artículo: 80
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus222-01-2022
wos122-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 4.350

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE37/143Q2T1D3

Año:

2020

CiteScore:

3.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/23Q1T1D1
Health (social science)84/293Q2T1D3
Plant Science141/445Q2T1D4
Food Science125/310Q2T2D5
Microbiology100/150Q3T2D7

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.774

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science73/308Q1T1D3
Health (social science)69/285Q1T1D3
Health Professions (miscellaneous)9/35Q1T1D3
Plant Science109/459Q1T1D3
Microbiology87/150Q3T2D6
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Agencia Código de Proyecto
European Social FundFPI2014-00013
Institute of Agricultural and Fishing Research and Training (IRFAP) of the Government of the Balearic Islands-
Research Foundation of the University of SevillePRJ201502671-0781
Spanish National Institute for Agriculture and Food Research and Technology-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Gutiérrez-Peña, R.Universidad de Sevilla (Spain)
2Avilés, C.Universidad de Cordoba (Spain)
3Galán-Soldevilla, H.Universidad de Cordoba (Spain)
4Polvillo, O.Universidad de Sevilla (Spain)
5Ruiz Pérez-Cacho, P.Universidad de Cordoba (Spain)
6Guzmán, J. L.Universidad de Huelva (Spain)
7Horcada, A.Universidad de Sevilla (Spain)
8Delgado-Pertiñez, M. Universidad de Sevilla (Spain)