Impact of a double post-fermentative maceration with ripe and overripe seeds on the phenolic composition and color stability of Syrah red wines from warm climate

Gordillo, Belén; Rivero, Francisco J.; Jara-Palacios, M. José; González-Miret, M. Lourdes; Heredia, Francisco J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 346
Número de artículo: 128919
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus223-10-2021
wos223-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 6.306

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/139Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/89Q1T1D2

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.772

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/121Q1T1D1
Food Science10/308Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)189/2397Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Gordillo, BelénUniversidad de Sevilla (Spain)
2Rivero, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)
3Jara-Palacios, M. JoséUniversidad de Sevilla (Spain)
4González-Miret, M. LourdesUniversidad de Sevilla (Spain)
5Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)