Monitoring virgin olive oil shelf-life by fluorescence spectroscopy and sensory characteristics: a multidimensional study carried out under simulated market conditions

Lobo-Prieto, A.; Tena, N.; Aparicio-Ruiz, R.; García-González, D. L. ; Sikorska, E.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 9
Número: 12
Número de artículo: 1846
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus422-01-2022
wos422-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 4.350

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE37/143Q2T1D3

Año:

2020

CiteScore:

3.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/23Q1T1D1
Health (social science)84/293Q2T1D3
Plant Science141/445Q2T1D4
Food Science125/310Q2T2D5
Microbiology100/150Q3T2D7

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.774

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science73/308Q1T1D3
Health (social science)69/285Q1T1D3
Health Professions (miscellaneous)9/35Q1T1D3
Plant Science109/459Q1T1D3
Microbiology87/150Q3T2D6
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Agencia Código de Proyecto
Pablo de Olavide University-
Spanish Research State AgencyAGL2015-69320-R; RTI2018-101546-B-C21
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Lobo-Prieto, A.Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
2Tena, N.Universidad de Sevilla (Spain)
3Aparicio-Ruiz, R.Universidad de Sevilla (Spain)
4García-González, D. L. Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
5Sikorska, E.Poznan University of Economics & Business (Poland)