Improvement of the thermal stability of branched poly(lactic acid) obtained by reactive extrusion

Carrasco, F ; Cailloux, J; Sanchez-Jimenez, PE; Maspoch, ML

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2014
Volumen: 104
Número: 1
Páginas: 40 - 49
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2416-10-2021
wos2316-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2014

Factor de Impacto (SCIE): 3.163

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
POLYMER SCIENCESCIE17/82Q1T1D3

SJR año:

2014

Factor de Impacto:

1.282

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Materials Chemistry24/254Q1T1D1
Polymers and Plastics14/154Q1T1D1
Condensed Matter Physics51/395Q1T1D2
Mechanics of Materials45/329Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Ministry of Science and Innovation of the Spanish GovernmentMAT2010-19721-C02-01
Spanish Ministry of Economy and CompetitivenessCTQ2011-27626
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Carrasco, F Universitat de Girona (Spain)
2Cailloux, JPolytechnic University of Catalonia (Spain)
3Sanchez-Jimenez, PEConsejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
4Maspoch, MLPolytechnic University of Catalonia (Spain)