Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Production of oligosaccharides with low molecular weights, secoiridoids and phenolic glycosides from thermally-treated olive by-products

Fernández-Bolaños, Juan; Rubio-Senent, Fátima; Lama-Muñoz, Antonio; García, Aránzazu; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo

Tipo: Capítulo
Año de Publicación: 2014
Páginas: 174 - 208
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus420-04-2024
No exiten datos para esta publicación
# Autor Afiliación
1Fernández-Bolaños, JuanCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Rubio-Senent, FátimaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Lama-Muñoz, AntonioCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4García, AránzazuCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Rodríguez-Gutiérrez, GuillermoCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)