Influence of pH on the antioxidant phenols solubilised from hydrothermally treated olive oil by-product (alperujo)

Rubio-Senent, F; Fernandez-Bolanos, J; Garcia-Borrego, A; Lama-Munoz, A; Rodriguez-Gutierrez, G 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 219
Páginas: 339 - 345
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1322-01-2022
wos1222-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 4.946

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/72Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/133Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE11/83Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2017

CiteScore:

8.900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/114Q1T1D1
Food Science5/269Q1T1D1

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1.793

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/109Q1T1D1
Food Science8/277Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)194/2765Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Rubio-Senent, FConsejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
2Fernandez-Bolanos, JConsejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
3Garcia-Borrego, AConsejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
4Lama-Munoz, AConsejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)
5Rodriguez-Gutierrez, G Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) (Spain)