Content of phenolic compounds and mannitol in olive leaves extracts from six Spanish cultivars: Extraction with the Soxhlet method and pressurized liquids

Lama-Munoz, A ; Contreras, MD; Espinola, F; Moya, M; Romero, I; Castro, E

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 320
Número de artículo: 126626
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3522-01-2022
wos3222-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 7.514

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE7/74Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/143Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE6/88Q1T1D1

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 1,880

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED3/77Q1T1D196,75
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/163Q1T1D198,47
NUTRITION & DIETETICS1/106Q1T1D199,53

Año:

2020

CiteScore:

11.900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry6/122Q1T1D1
Food Science8/310Q1T1D1

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.772

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/121Q1T1D1
Food Science10/308Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)189/2397Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Agencia Estatal de Investigacion (AEI)-
European Regional Development Fund (ERDF)-
Ministerio de Ciencia, Innovacion y Universidades of SpainENE2017-85819-C2-1R
Universidad de Jaen through Accion 6EI_TEP1_2017
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Lama-Munoz, A Universidad de Jaen (Spain)
2Contreras, MDUniversidad de Jaen (Spain)
3Espinola, FUniversidad de Jaen (Spain)
4Moya, MUniversidad de Jaen (Spain)
5Romero, IUniversidad de Jaen (Spain)
6Castro, EUniversidad de Jaen (Spain)