Impact of alternative protein fining agents on the phenolic composition and color of Syrah red wines from warm climate

Gordillo, Belén; Chamizo-González, Francisco; González-Miret, M. Lourdes; Heredia, Francisco J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 342
Número de artículo: 128297
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus116-10-2021
wos116-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 6.306

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/139Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/89Q1T1D2

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.772

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/121Q1T1D1
Food Science10/308Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)189/2397Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Gordillo, BelénUniversidad de Sevilla (Spain)
2Chamizo-González, FranciscoUniversidad de Sevilla (Spain)
3González-Miret, M. LourdesUniversidad de Sevilla (Spain)
4Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)