Optimization of roasting conditions in hydroSOStainable almonds using volatile and descriptive sensory profiles and consumer acceptance

Lipan, Leontina; Cano-Lamadrid, Marina; Vázquez-Araújo, Laura; Łyczko, Jacek; Moriana, Alfonso; Hernández, Francisca; García-García, Elena; Carbonell-Barrachina, Ángel A.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 85
Número: 11
Páginas: 3969 - 3980
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus227-11-2021
wos127-11-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2020

Factor de Impacto (SCIE): 3.167

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE57/144Q2T2D4

Año:

2020

CiteScore:

4.300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science81/310Q2T1D3

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.772

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science74/308Q1T1D3
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# Autor Afiliación
1Lipan, LeontinaUniversidad Miguel Hernandez de Elche (Spain)
2Cano-Lamadrid, MarinaUniversidad Miguel Hernandez de Elche (Spain)
3Vázquez-Araújo, LauraMondragon Unibertsitatea; Technological Center in Gastronomy (Spain)
4Łyczko, JacekUniwersytet Przyrodniczy we Wroclawiu (Poland)
5Moriana, AlfonsoUniversidad de Sevilla; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Spain)
6Hernández, FranciscaResearch Group “Plant Production and Technology” (Spain)
7García-García, ElenaUniversidad Miguel Hernandez de Elche (Spain)
8Carbonell-Barrachina, Ángel A.Universidad Miguel Hernandez de Elche (Spain)