Relating starter cultures to volatile profile and potential markers in green Spanish-style table olives by compositional data analysis

Garrido-Fernández, Antonio; Benítez-Cabello, Antonio; Rodríguez-Gómez, Francisco; Jiménez-Díaz, Rufino; Arroyo-López, Francisco Noé; Morales, M. Lourdes

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 94
Número de artículo: 103659
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus315-01-2022
wos315-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 5.516

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGYSCIE27/159Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE21/143Q1T1D2
MICROBIOLOGYSCIE29/136Q1T1D3

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 1,400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY15/165Q1T1D191,21
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY17/163Q1T1D289,88
MICROBIOLOGY18/151Q1T1D288,41

Año:

2020

CiteScore:

8.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/310Q1T1D1
Microbiology25/150Q1T1D2

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.363

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/308Q1T1D1
Microbiology36/150Q1T1D3
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# Autor Afiliación
1Garrido-Fernández, AntonioCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Benítez-Cabello, AntonioCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Rodríguez-Gómez, FranciscoCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Jiménez-Díaz, RufinoCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Arroyo-López, Francisco NoéCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
6Morales, M. LourdesUniversidad de Sevilla (Spain)