Chemical characteristics and colorimetric properties of non-centrifugal cane sugar (“panela”) obtained via different processing technologies

Alarcón, Angela L.; Palacios, Laura M.; Osorio, Coralia; César Narváez, Paulo; Heredia, Francisco J.; Orjuela, Álvaro; Hernanz, Dolores

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 340
Número de artículo: 128183
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus116-10-2021
wos116-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 6.306

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/139Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/89Q1T1D2

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.772

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/121Q1T1D1
Food Science10/308Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)189/2397Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Alarcón, Angela L.Universidad Nacional de Colombia (Colombia)
2Palacios, Laura M.Universidad Nacional de Colombia (Colombia)
3Osorio, CoraliaUniversidad Nacional de Colombia (Colombia)
4César Narváez, PauloUniversidad Nacional de Colombia (Colombia)
5Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)
6Orjuela, ÁlvaroUniversidad Nacional de Colombia (Colombia)
7Hernanz, DoloresUniversidad de Sevilla (Spain)