Influence of Hydrolysis on the Bioactive Properties and Stability of Chickpea-Protein-Based O/W Emulsions

Félix, Manuel; Cermeño, Maria; FitzGerald, Richard J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 68
Número: 37
Páginas: 10118 - 10127
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus327-11-2021
wos427-11-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2020

Factor de Impacto (SCIE): 5.279

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE5/58Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE13/74Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE24/144Q1T1D2

Año:

2020

CiteScore:

7.300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (all)13/209Q1T1D1
Chemistry (all)60/398Q1T1D2

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.203

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)33/282Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)63/422Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
National Development Plan 2007-2013 through the Food Institutional Research Measure (FIRM)15/F/647
Spanish foundation Fundacion Alfonso Martin Escudero (FAME)-
University of SevilleII.5
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Félix, ManuelUniversidad de Sevilla; University of Limerick (Spain)
2Cermeño, MariaUniversity of Limerick (Ireland)
3FitzGerald, Richard J.University of Limerick (Ireland)