Hyperspectral imaging coupled with multivariate analysis and image processing for detection and visualisation of colour in cooked sausages stuffed in different modified casings

Feng, Chao-Hui ; Makino, Yoshio; García Martín, Juan F.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 9
Número: 8
Número de artículo: 1089
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus122-01-2022
wos122-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 4.350

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE37/143Q2T1D3

Año:

2020

CiteScore:

3.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/23Q1T1D1
Health (social science)84/293Q2T1D3
Plant Science141/445Q2T1D4
Food Science125/310Q2T2D5
Microbiology100/150Q3T2D7

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.774

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science73/308Q1T1D3
Health (social science)69/285Q1T1D3
Health Professions (miscellaneous)9/35Q1T1D3
Plant Science109/459Q1T1D3
Microbiology87/150Q3T2D6
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
"Exploratory Collaboration Seed" in FY2020 "Collaboration Seed Fund" at Riken-
Japan Society for the Promotion of ScienceP16104
JSPS16F16104; 20K15477
Special Postdoctoral Researcher Program at Riken-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Feng, Chao-Hui Riken; University of Tokyo (Japan)
2Makino, YoshioUniversity of Tokyo (Japan)
3García Martín, Juan F.Universidad de Sevilla (Spain)