Expression Analysis Identifies FAD2-2 as the Olive Oleate Desaturase Gene Mainly Responsible for the Linoleic Acid Content in Virgin Olive Oil

Hernandez, ML; Padilla, MN; Mancha, M; Martinez-Rivas, JM 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2009
Volumen: 57
Número: 14
Páginas: 6199 - 6206
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus7604-02-2023
wos7104-02-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2009

Journal Impact Factor (JIF): 2,469

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE2/45Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/118Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE10/64Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

1,330

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)21/195Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)41/389Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Junta de Andalucia (Spain)-
MEC (Spain)AGL2004-2060
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Hernandez, MLCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Padilla, MNCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Mancha, MCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Martinez-Rivas, JM CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)