Functional Characterization of Two 13-Lipoxygenase Genes from Olive Fruit in Relation to the Biosynthesis of Volatile Compounds of Virgin Olive Oil

Padilla, MN; Hernandez, ML; Sanz, C ; Martinez-Rivas, JM

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2009
Volumen: 57
Número: 19
Páginas: 9097 - 9107
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4628-01-2023
wos4328-01-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2009

Journal Impact Factor (JIF): 2.469

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE2/45Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/118Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE10/64Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

1.330

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)21/195Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)41/389Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Andalusian governmentP06-AGR-02151
Junta de Andalucia-
Spanish governmentAGL2005-03959
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Padilla, MNCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Hernandez, MLCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Sanz, C CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Martinez-Rivas, JMCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)