Isolation, Expression, and Characterization of a 13-Hydroperoxide Lyase Gene from Olive Fruit Related to the Biosynthesis of the Main Virgin Olive Oil Aroma Compounds

Padilla, MN; Hernandez, ML; Perez, AG; Sanz, C ; Martinez-Rivas, JM

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2010
Volumen: 58
Número: 9
Páginas: 5649 - 5657
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2704-02-2023
wos2404-02-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2010

Journal Impact Factor (JIF): 2,816

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE2/55Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/128Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/70Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2010

Factor de Impacto:

1,420

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)23/212Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)41/405Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación
# Autor Afiliación
1Padilla, MNCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Hernandez, MLCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Perez, AGCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Sanz, C CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Martinez-Rivas, JMCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)