Transcriptional Analysis of Stearoyl-Acyl Carrier Protein Desaturase Genes from Olive (Olea europaea) in Relation to the Oleic Acid Content of the Virgin Olive Oil

Parvini, F; Sicardo, MD; Hosseini-Mazinani, M; Martinez-Rivas, JM ; Hernandez, ML

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 64
Número: 41
Páginas: 7770 - 7781
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2128-01-2023
wos2128-01-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2016

Journal Impact Factor (JIF): 3.154

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE2/56Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE13/72Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE17/130Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2016

CiteScore:

5.800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences14/173Q1T1D1
General Chemistry54/370Q1T1D2

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

1.305

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)27/233Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)50/418Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
JAE-Postdoctoral CSIC program (Spain)-
National Institute of Genetic Engineering and Biotechnology (Iran)-
Spanish Ministry of Economy and CompetitivenessAGL2014-55300-R
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Parvini, FUniversidad Pablo de Olavide; Tarbiat Modares University; National Institute for Genetic Engineering and Biotechnology Iran (Spain)
2Sicardo, MDUniversidad Pablo de Olavide (Spain)
3Hosseini-Mazinani, MNational Institute for Genetic Engineering and Biotechnology Iran (Iran)
4Martinez-Rivas, JM Universidad Pablo de Olavide (Spain)
5Hernandez, MLUniversidad Pablo de Olavide (Spain)