Relationship between interfacial and foaming properties of a Porphyra dioica seaweed protein concentrate

Félix, Manuel; Puerta, Eva; Bengoechea, Carlos; Carrera-Sánchez, Cecilio

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 291
Número de artículo: 110238
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus204-12-2021
wos304-12-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2020

Factor de Impacto (SCIE): 5.354

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, CHEMICALSCIE28/143Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE23/144Q1T1D2

Año:

2020

CiteScore:

8.800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science15/310Q1T1D1

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.291

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science28/308Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Félix, ManuelUniversidad de Sevilla (Spain)
2Puerta, EvaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Bengoechea, CarlosUniversidad de Sevilla (Spain)
4Carrera-Sánchez, CecilioUniversidad de Sevilla (Spain)