Influence of high pressure homogenization and pasteurization on the in vitro bioaccessibility of carotenoids and flavonoids in orange juice

Stinco, Carla M.; Sentandreu, Enrique; Mapelli-Brahm, Paula; Navarro, José L.; Vicario, Isabel M.; Meléndez-Martínez, Antonio J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 331
Número de artículo: 127259
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1116-10-2021
wos1016-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 6.306

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/139Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/89Q1T1D2

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.772

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/121Q1T1D1
Food Science10/308Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)189/2397Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Stinco, Carla M.Universidad de Sevilla (Spain)
2Sentandreu, EnriqueCSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain)
3Mapelli-Brahm, PaulaUniversidad de Sevilla (Spain)
4Navarro, José L.CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain)
5Vicario, Isabel M.Universidad de Sevilla (Spain)
6Meléndez-Martínez, Antonio J.Universidad de Sevilla (Spain)