Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Real-time prediction of pre-cooked Japanese sausage color with different storage days using hyperspectral imaging

Feng, CH ; Makino, Y ; Yoshimura, M; Rodriguez-Pulido, FJ

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 98
Número: 7
Páginas: 2564 - 2572
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet002-04-2024
scopus2720-04-2024
wos2320-04-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 2,422

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE9/57Q1T1D2
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE23/71Q2T1D4
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE43/135Q2T1D4

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,050

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY11/76Q1T1D286,18
CHEMISTRY, APPLIED11/74Q1T1D285,81
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY32/162Q1T1D280,56

Año:

2018

CiteScore:

4,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science48/323Q1T1D2
Food Science55/283Q1T1D2
Biotechnology83/261Q2T1D4
Nutrition and Dietetics48/118Q2T2D5

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

0,824

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science61/339Q1T1D2
Food Science61/286Q1T1D3
Biotechnology86/279Q2T1D4
Nutrition and Dietetics49/124Q2T2D4
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Japan Society for the Promotion of ScienceP16104
JSPS16F16104
Meat Processing Key Laboratory of Sichuan Province - Chengdu University15-R06
National Natural Science Foundation of China31501550
Natural Science Foundation of Sichuan Provincial Department of Education16ZA0033
Talent Project from Sichuan Agricultural University03120301
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Feng, CH Sichuan Agricultural University; Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
2Makino, Y Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
3Yoshimura, MGraduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
4Rodriguez-Pulido, FJUniversidad de Sevilla (Spain)