Estimation of adenosine triphosphate content in ready-to-eat sausages with different storage days, using hyperspectral imaging coupled with R statistics

Feng, CH ; Makino, Y ; Yoshimura, M; Rodriguez-Pulido, FJ

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 264
Páginas: 419 - 426
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1615-01-2022
wos1615-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 5.399

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/135Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/86Q1T1D2

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/74Q1T1D197,97
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/162Q1T1D197,84
NUTRITION & DIETETICS4/104Q1T1D196,63

Año:

2018

CiteScore:

9.800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry10/112Q1T1D1
Food Science6/283Q1T1D1

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1.768

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/117Q1T1D1
Food Science8/286Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)193/2775Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Japan Society for the Promotion of ScienceP16104
JSPS16F16104
Meat Processing Key Laboratory of Sichuan Province - Chengdu University15-R06
National Natural Science Foundation of China31501550
Natural Science Foundation of Sichuan Provincial Department of Education16ZA0033
Talent Project from Sichuan Agricultural University03120301
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Feng, CH Sichuan Agricultural University; Chengdu University; Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
2Makino, Y Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
3Yoshimura, MGraduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
4Rodriguez-Pulido, FJUniversidad de Sevilla (Spain)