Characterization of novel nanoemulsions, with improved properties, based on rosemary essential oil and biopolymers

Martin-Pinero, MJ; Garcia, MC; Santos, J; Alfaro-Rodriguez, MC ; Munoz, J

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 100
Número: 10
Páginas: 3886 - 3894
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus118-09-2021
wos118-09-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 2.614

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE8/58Q1T1D2
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE23/71Q2T1D4
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE50/139Q2T2D4

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.782

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science64/344Q1T1D2
Food Science71/308Q1T1D3
Biotechnology96/287Q2T2D4
Nutrition and Dietetics55/124Q2T2D5
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Agencia Código de Proyecto
European Commission (FEDER Programme)CTQ2015-70700-P
Spanish Ministerio de Economia y CompetitividadCTQ2015-70700-P
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Martin-Pinero, MJUniversidad de Sevilla (Spain)
2Garcia, MCUniversidad de Sevilla (Spain)
3Santos, JUniversidad de Sevilla (Spain)
4Alfaro-Rodriguez, MC Universidad de Sevilla (Spain)
5Munoz, JUniversidad de Sevilla (Spain)