The use of concentrates rich in orange by-products in goat feed and its effects on physico-chemical, textural, fatty acids, volatile compounds and sensory characteristics of the meat of suckling kids

Guzmán, José Luis; Delgado-Pertíñez, Manuel; Beriáin, María José; Pino, Rafael; Zarazaga, Luis Ángel; Horcada, Alberto

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 10
Número: 5
Número de artículo: 766
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus327-11-2021
wos227-11-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2020

Factor de Impacto (SCIE): 2.752

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
VETERINARY SCIENCESSCIE19/146Q1T1D2
AGRICULTURE, DAIRY & ANIMAL SCIENCESCIE13/63Q1T1D3

Año:

2020

CiteScore:

1.800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Veterinary (all)67/183Q2T2D4
Animal Science and Zoology199/416Q2T2D5

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.584

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Veterinary (miscellaneous)48/200Q1T1D3
Animal Science and Zoology125/419Q2T1D3
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Agencia Código de Proyecto
Excma. Diputacion de Huelva, Spain-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Guzmán, José LuisUniversidad de Huelva (Spain)
2Delgado-Pertíñez, ManuelUniversidad de Sevilla (Spain)
3Beriáin, María JoséUniversidad Pública de Navarra (Spain)
4Pino, RafaelUniversidad de Sevilla (Spain)
5Zarazaga, Luis ÁngelUniversidad de Huelva (Spain)
6Horcada, AlbertoUniversidad de Sevilla (Spain)