Erratum: Factors which affect the frequency of sporulation and tetrad formation in Saccharomyces cerevisiae Baker's yeasts (Applied and Environmental Microbiology 61:2 (635))

Codon, A. C.; Gasent-Ramirez, J. M.; Benitez, T.

Tipo: Corrección
Año de Publicación: 1995
Volumen: 61
Número: 4
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus926-11-2022
wos1226-11-2022

Año: 1997

Journal Impact Factor (JIF): 3.336

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGYSCIE12/94Q1T1D2
MICROBIOLOGYSCIE11/73Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,190

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY24/162Q1T1D285,49
MICROBIOLOGY28/145Q1T1D281,03

Año:

2011

CiteScore:

6.400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Applied Microbiology and Biotechnology7/91Q1T1D1
Ecology15/262Q1T1D1
Food Science4/213Q1T1D1
Biotechnology25/207Q1T1D2

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

2.335

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Applied Microbiology and Biotechnology3/66Q1T1D1
Biotechnology3/109Q1T1D1
Ecology9/197Q1T1D1
Food Science1/142Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación
# Autor Afiliación
1Codon, A. C.Universidad de Sevilla (Spain)
2Gasent-Ramirez, J. M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Benitez, T.Universidad de Sevilla (Spain)