Sensory and spectroscopic characterization of Argentinean wine and balsamic vinegars: A comparative study with European vinegars

Ríos-Reina, R.; Azcarate, S. M.; Camiña, J. M.; Callejón, R. M.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 323
Número de artículo: 126791
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus615-01-2022
wos515-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 7.514

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE7/74Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/143Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE6/88Q1T1D1

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 1,880

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED3/77Q1T1D196,75
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/163Q1T1D198,47
NUTRITION & DIETETICS1/106Q1T1D199,53

Año:

2020

CiteScore:

11.900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry6/122Q1T1D1
Food Science8/310Q1T1D1

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.772

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/121Q1T1D1
Food Science10/308Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)189/2397Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Ríos-Reina, R.Universidad de Sevilla (Spain)
2Azcarate, S. M.Universidad Nacional de La Pampa (Argentina)
3Camiña, J. M.Universidad Nacional de La Pampa (Argentina)
4Callejón, R. M.Universidad de Sevilla (Spain)