Erratum: Chromatic evolution of virgin olive oils submitted to an accelerated oxidation test (JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society (2003) 80 (257-262))

Ceballos, Claudio; Moyano, María José; Vicario, Isabel M.; Alba, José; Heredia, Francisco J.

Tipo: Corrección
Año de Publicación: 2003
Volumen: 80
Número: 4
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus023-10-2021
wos023-10-2021

Año (SCIE): 2003

Factor de Impacto (SCIE): 1.067

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE25/94Q2T1D3
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE18/57Q2T1D4

SJR año:

2003

Factor de Impacto:

0.762

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)49/375Q1T1D2
Organic Chemistry52/139Q2T2D4
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# Autor
1Ceballos, Claudio
2Moyano, María José
3Vicario, Isabel M.
4Alba, José
5Heredia, Francisco J.