Influence of pH and Al-2(SO4)(3) on the stability of whey suspensions

Kaewkannetra, P.; Garcia-Garcia, F. J.; James, A. E.; Chiu, T. Y.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2009
Volumen: 67
Número: 3
Páginas: 364 - 368
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus414-05-2022
wos414-05-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2009

Journal Impact Factor (JIF): 2.879

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, CHEMICALSCIE11/128Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,050

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
ENGINEERING, CHEMICAL22/154Q1T1D286,04

Año:

2011

CiteScore:

5.300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry15/86Q1T1D2
Filtration and Separation2/7Q1T1D3

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

1.386

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry15/89Q1T1D2
Filtration and Separation3/9Q1T1D4
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# Autor Afiliación
1Kaewkannetra, P.Faculty of Science (Thailand)
2Garcia-Garcia, F. J.The University of Manchester (United Kingdom)
3James, A. E.The University of Manchester (United Kingdom)
4Chiu, T. Y.Cranfield University; Earth Tech (United States)