High-pressure homogenization as compared to pasteurization as a sustainable approach to obtain mandarin juices with improved bioaccessibility of carotenoids and flavonoids

Sentandreu, Enrique; Stinco, Carla M.; Vicario, Isabel M.; Mapelli-Brahm, Paula; Navarro, José L.; Meléndez-Martínez, Antonio J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 262
Número de artículo: 121325
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1116-10-2021
wos1116-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 7.246

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENVIRONMENTAL SCIENCESSCIE19/265Q1T1D1
ENGINEERING, ENVIRONMENTALSCIE8/53Q1T1D2
GREEN & SUSTAINABLE SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/41Q1T1D2

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.937

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Environmental Science (miscellaneous)15/300Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering14/347Q1T1D1
Strategy and Management35/439Q1T1D1
Renewable Energy, Sustainability and the Environment21/185Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Sentandreu, EnriqueCSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain)
2Stinco, Carla M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Vicario, Isabel M.Universidad de Sevilla (Spain)
4Mapelli-Brahm, PaulaUniversidad de Sevilla (Spain)
5Navarro, José L.CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain)
6Meléndez-Martínez, Antonio J.Universidad de Sevilla (Spain)