Development of food-grade Pickering emulsions stabilized by a biological macromolecule (xanthan gum) and zein

Santos, J.; Alcaide-González, M. A.; Trujillo-Cayado, L. A.; Carrillo, F.; Alfaro-Rodríguez, M. C.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 153
Páginas: 747 - 754
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1218-09-2021
wos1018-09-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 5.162

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGYSCIE51/297Q1T1D2
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE10/71Q1T1D2
POLYMER SCIENCESCIE9/89Q1T1D2

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.140

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Energy (miscellaneous)17/101Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)444/2397Q1T1D2
Economics and Econometrics149/660Q1T1D3
Biochemistry123/432Q2T1D3
Molecular Biology172/395Q2T2D5
Structural Biology22/49Q2T2D5
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# Autor Afiliación
1Santos, J.Universidad de Sevilla (Spain)
2Alcaide-González, M. A.Universidad de Sevilla (Spain)
3Trujillo-Cayado, L. A.Universidad de Sevilla (Spain)
4Carrillo, F.Universidad de Sevilla (Spain)
5Alfaro-Rodríguez, M. C.Universidad de Sevilla (Spain)