Authentication of Iberian pork official quality categories using a portable near infrared spectroscopy (NIRS) instrument

Horcada, A.; Valera, M.; Juárez, M.; Fernández-Cabanás, V. M.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 318
Número de artículo: 126471
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus804-12-2021
wos804-12-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2020

Factor de Impacto (SCIE): 7.514

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE7/74Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/144Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE6/89Q1T1D1

Año:

2020

CiteScore:

11.900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry6/122Q1T1D1
Food Science8/310Q1T1D1

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.772

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/121Q1T1D1
Food Science10/308Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)189/2397Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Horcada, A.Universidad de Sevilla (Spain)
2Valera, M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Juárez, M.Agriculture et Agroalimentaire Canada (Canada)
4Fernández-Cabanás, V. M.Universidad de Sevilla (Spain)