Phenolic compounds extraction in enzymatic macerations of grape skins identified as low-level extractable total anthocyanin content

Nogales-Bueno, Julio; Baca-Bocanegra, Berta; Heredia, Francisco José ; Hernández-Hierro, José Miguel

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 85
Número: 2
Páginas: 324 - 331
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus223-10-2021
wos223-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 2.479

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE55/139Q2T2D4

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.772

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science74/308Q1T1D3
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Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministerio de Economia y CompetitividadAGL2017-84793-C2
Univ. de SevillaVPPI-II.2; VPPI-II.4; VIPPIT-2019-II.4
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Nogales-Bueno, JulioUniversidad de Sevilla; University of Évora (Spain)
2Baca-Bocanegra, BertaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Heredia, Francisco José Universidad de Sevilla (Spain)
4Hernández-Hierro, José MiguelUniversidad de Sevilla (Spain)