Angela Ruiz Carnicer

Acceso Margarita Salas (USE)
acarnicer@us.es
Área de conocimiento: Microbiología
Departamento: Microbiología y Parasitología
Grupo: Aspectos básicos y aplicados de la enfermedad celíaca y otras patología gastrointestinales (CTS-995)
Tipo Año Título Fuente
Artículo2023 A highly sensitive method for the detection of hydrolyzed gluten in beer samples using LFIA FOODS
Capítulo2022 Celiac Disease, Management, and Follow-Up Immunology of the GI Tract
Artículo2022 Controls and result interpretations in studies of urine gluten peptide determinations. Clinical and translational gastroenterology
Artículo2021 Challenges of monitoring the gluten-free diet adherence in the management and follow-up of patients with celiac disease. NUTRIENTS
Artículo2021 CO-11. Monitorización de la adherencia a la dieta sin gluten mediante la determinación de péptidos inmunogénicos del gluten (gip) en orina: Concordancia con la lesión mucosa duodenal en los pacientes con enfermedad celiaca. Revista Andaluza de Patología Digestiva
Revisión2021 Food safety and cross-contamination of gluten-free products: a narrative review NUTRIENTS
Revisión2021 New insights into non-dietary treatment in celiac disease: emerging therapeutic options NUTRIENTS
Capítulo2021 Oral enzyme strategy in celiac disease Biotechnological Strategies for the Treatment of Gluten Intolerance
Artículo2021 Rapid, effective, and versatile extraction of gluten in food with application on different immunological methods FOODS
Artículo2020 Negative predictive value of the repeated absence of gluten immunogenic peptides in the urine of treated celiac patients in predicting mucosal healing: new proposals for follow-up in celiac disease AMERICAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION
Artículo2020 Nuevos horizontes para la enfermedad celiaca: terapias no dietéticas RESCIFAR Revista Española de Ciencias Farmacéuticas
Artículo2019 Celiac Immunogenic Potential of -Gliadin Epitope Variants from Triticum and Aegilops Species NUTRIENTS
Capítulo2017 Gluten-free diet and gluten-related disorders Gluten: Food Sources, Properties and Health Implications
Póster2013 Elaboración de un producto biofertilizante y biocontrol con bacterias promotoras del crecimiento vegetal (PGPRs) del género Azospirillum. Biosaia
El investigador no tiene ningún proyecto asociado.
El investigador no tiene ningún resultado de investigación asociado