Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 2.478
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 101/144 | Q3 | T3 | D8 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 0,560
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 88/163 | Q3 | T2 | D6 | 46,32 |
Año:
2021
CiteScore:
4.500
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 98/338 | Q2 | T1 | D3 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 96/338 | Q2 | T1 | D3 |
Chemical Engineering (all) | 92/280 | Q2 | T1 | D4 |
Chemistry (all) | 136/409 | Q2 | T1 | D4 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
0.456
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Industrial and Manufacturing Engineering | 138/353 | Q2 | T2 | D4 |
Chemical Engineering (miscellaneous) | 130/323 | Q2 | T2 | D5 |
Chemistry (miscellaneous) | 191/467 | Q2 | T2 | D5 |
Food Science | 147/359 | Q2 | T2 | D5 |