Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 2.1
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 102/142 | Q3 | T3 | D8 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 0,490
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 99/170 | Q3 | T2 | D6 | 42,06 |
Año:
2022
CiteScore:
4.700
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Industrial and Manufacturing Engineering | 108/355 | Q2 | T1 | D4 |
Chemical Engineering (all) | 97/272 | Q2 | T2 | D4 |
Chemistry (all) | 144/407 | Q2 | T2 | D4 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
0.456
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Industrial and Manufacturing Engineering | 138/353 | Q2 | T2 | D4 |
Chemical Engineering (miscellaneous) | 130/323 | Q2 | T2 | D5 |
Chemistry (miscellaneous) | 191/467 | Q2 | T2 | D5 |
Food Science | 147/359 | Q2 | T2 | D5 |