Ver Fuente - Prisma - Unidad de Bibliometría

FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT

Tipo: Revista
ISSN: 1944-0057 ; 1944-0049
Total de publicaciones: 3

Año: 2022

Journal Impact Factor (JIF): 2.9

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE30/73Q2T2D5
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE77/142Q3T2D6
TOXICOLOGYSCIE52/94Q3T2D6

Año: 2022

Journal Citation Indicator (JCI): 0,610

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED28/77Q2T2D464,29
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY79/170Q2T2D553,82
TOXICOLOGY65/101Q3T2D736,14

Año:

2022

CiteScore:

6.200

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Medicine (all)107/830Q1T1D2

SJR año:

2022

Factor de Impacto:

0.550

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemistry (miscellaneous)154/467Q2T1D4
Food Science116/359Q2T1D4
Medicine (miscellaneous)1150/2501Q2T2D5
Public Health, Environmental and Occupational Health283/612Q2T2D5
Health, Toxicology and Mutagenesis74/141Q3T2D6
Toxicology68/128Q3T2D6
No existen datos para la revista de esta publicación.