Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 3.498
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 64/144 | Q2 | T2 | D5 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 0,780
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 55/163 | Q2 | T2 | D4 | 66,56 |
Año:
2021
CiteScore:
5.400
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 75/338 | Q1 | T1 | D3 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 77/338 | Q1 | T1 | D3 |
Chemistry (all) | 111/409 | Q2 | T1 | D3 |
Biotechnology | 101/293 | Q2 | T2 | D4 |
Biochemistry | 195/425 | Q2 | T2 | D5 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
0.592
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 97/338 | Q2 | T1 | D3 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 99/359 | Q2 | T1 | D3 |
Chemistry (miscellaneous) | 141/452 | Q2 | T1 | D4 |
Biotechnology | 124/299 | Q2 | T2 | D5 |
Biochemistry | 241/439 | Q3 | T2 | D6 |