FOOD ANALYTICAL METHODS

Tipo: Revista
Editorial: SPRINGER
ISSN: 1936-976X ; 1936-9751
Total de publicaciones: 6

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 3.498

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE64/144Q2T2D5

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 0,780

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY56/164Q2T2D466,16

Año:

2021

CiteScore:

6.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Safety Research8/95Q1T1D1
Food Science52/338Q1T1D2
Safety, Risk, Reliability and Quality31/171Q1T1D2
Analytical Chemistry34/130Q2T1D3
Applied Microbiology and Biotechnology31/118Q2T1D3

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0.577

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Safety Research24/93Q2T1D3
Food Science103/338Q2T1D4
Analytical Chemistry48/124Q2T2D4
Safety, Risk, Reliability and Quality59/172Q2T2D4
Applied Microbiology and Biotechnology50/120Q2T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.