Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 3.3
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 60/142 | Q2 | T2 | D5 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 53/88 | Q3 | T2 | D6 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 0,640
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 73/170 | Q2 | T2 | D5 | 57,35 |
NUTRITION & DIETETICS | 57/109 | Q3 | T2 | D6 | 48,17 |
Año:
2022
CiteScore:
5.300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Public Health, Environmental and Occupational Health | 129/577 | Q1 | T1 | D3 |
Food Science | 96/359 | Q2 | T1 | D3 |
Nutrition and Dietetics | 50/131 | Q2 | T2 | D4 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
0.581
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 105/359 | Q2 | T1 | D3 |
Nutrition and Dietetics | 65/133 | Q2 | T2 | D5 |
Public Health, Environmental and Occupational Health | 268/612 | Q2 | T2 | D5 |