Optimización de Recursos Hídricos Limitados en Cultivos Leñosos Mediterráneos Principales: Olivo y Almendro

Referencia: AGL2016-75794-C4-4-R

Tipo: Proyecto de investigación
Programa financiador: Plan Estatal 2013-2016 Retos - Proyectos I+D+i
Entidad financiadora: Ministerio de Economía y Competitividad
Ámbito: Nacional
Convocatoria competitiva:
Fecha de inicio: 30/12/2016
Fecha de fin: 31/12/2020
Miembros del Proyecto de investigación
Nombre Rol
Martín-Palomo García, María José Responsable
Moriana Elvira, Alfonso Responsable
Caruso, Tiziano Investigador/a
Andreu Cáceres, Luis Investigador/a
Recena Garrido, Ramiro Investigador/a
Pérez López, David Investigador/a
Corell González, Mireia Investigador/a
González Zamora, José Enrique Investigador/a
López Moreno, Yonquin Estiven Investigador/a
Centeno Muñoz, Ana Investigador/a
Publicaciones del Proyecto de investigación
Tipo Año Título Fuente
Artículo 2019 Almond fruit quality can be improved by means of deficit irrigation strategies AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT
Artículo 2019 Approach using trunk growth rate data to identify water stress conditions in olive trees AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT
Artículo 2019 Bruising response in ‘Manzanilla de Sevilla’ olives to RDI strategies based on water potential AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT
Artículo 2019 Effect of regulated deficit irrigation on the quality of raw and table olives AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT
Artículo 2019 Effect of Spanish-style processing on the quality attributes of HydroSOStainable green olives JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Artículo 2019 Evaluation of growers’ efforts to improve the sustainability of olive orchards: development of the hydroSOStainable index SCIENTIA HORTICULTURAE
Artículo 2019 Nutrition Quality Parameters of Almonds as Affected by Deficit Irrigation Strategies MOLECULES
Artículo 2019 Pattern of trunk diameter fluctuations of almond trees in deficit irrigation scheduling during the first seasons AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT
Artículo 2019 Quality Attributes and Fatty Acid, Volatile and Sensory Profiles of "Arbequina" hydroSOStainable Olive Oil MOLECULES
Artículo 2019 Sensory Profile and Acceptability of HydroSOStainable Almonds FOODS
Artículo 2018 Deficit irrigation and emerging fruit crops as a strategy to save water in Mediterranean semiarid agrosystems AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT
Nota: la fuente de financiación de las publicaciones se ha obtenido de WOS