Ver Financiación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Caracterización Espectroscópica y Sensométrica de Vinagres Andaluces con Denominación de Origen

Referencia: P12-AGR-1601

Tipo: Proyecto de investigación
Programa financiador: Proyectos de Excelencia de la Junta de Andalucía
Entidad financiadora: Consejería de Economía, Innovación y Ciencia
Ámbito: Autonómico
Convocatoria competitiva:
Fecha de inicio: 30/01/2014
Fecha de fin: 31/07/2018
Participantes en la financiación
Nombre Rol
Callejón Fernández, Raquel María Responsable
García González, Diego Luis Investigador/a
Amigo Rubio, José Manuel Investigador/a
Márquez Ortega, Rocío Investigador/a
Ríos Reina, Rocío Investigador/a
Ríos Reina, Rocío Contratado
Ortiz Romero, Clemente Contratado
Publicaciones relacionadas
Tipo Año Título Fuente
Artículo 2021 Vinegarscan: a computer tool based on ultraviolet spectroscopy for a rapid authentication of wine vinegars Chemosensors
Artículo 2019 A comparative study of the volatile profile of wine vinegars with protected designation of origin by headspace stir bar sorptive extraction FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Artículo 2019 Application of hierarchical classification models and reliability estimation by bootstrapping, for authentication and discrimination of wine vinegars by UV–vis spectroscopy CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS
Artículo 2019 Data fusion approaches in spectroscopic characterization and classification of PDO wine vinegars TALANTA
Artículo 2019 Excitation-emission fluorescence as a tool to assess the presence of grape-must caramel in PDO wine vinegars FOOD CHEMISTRY
Artículo 2018 A viability study of C-O isotope fingerprint for different geographical provenances of Spanish wine vinegars EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Artículo 2018 NIR spectroscopy and chemometrics for the typification of Spanish wine vinegars with a protected designation of origin FOOD CONTROL
Artículo 2018 Sampling methods for the study of volatile profile of PDO wine vinegars. A comparison using multivariate data analysis FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Artículo 2017 ATR-FTIR as a potential tool for controlling high quality vinegar categories FOOD CONTROL
Artículo 2017 Characterization and authentication of Spanish PDO wine vinegars using multidimensional fluorescence and chemometrics FOOD CHEMISTRY
Artículo 2017 Elemental characterisation of Andalusian wine vinegars with protected designation of origin by ICP-OES and chemometric approach FOOD CONTROL
Artículo 2017 The smartphone as an economical and reliable tool for monitoring the browning process in sparkling wine Computers and Electronics in Agriculture
Revisión 2016 Recent trends in the determination of biogenic amines in fermented beverages - A review ANALYTICA CHIMICA ACTA
Nota: la fuente de financiación de las publicaciones se ha obtenido de WOS